Scheidingspraktijk Kintsugi

Over ons

Scheidingspraktijk Kintsugi

Scheidingspraktijk Kintsugi biedt scheidingsadvies, begeleiding en bemiddeling aan ouders die hun scheiding goed willen regelen. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun kind(eren).

Machteld Sansone-Aarts, Oprichter Scheidingspraktijk Kintsugi

 Verbindende communicatie is mijn leidraad

Ik ben ooit rechten aan de Universiteit Leiden gaan studeren met de intentie om mensen dichter bij elkaar te brengen. Na jarenlang als jurist in het bedrijfsleven in binnen- en buitenland te hebben gewerkt, heb ik ontdekt dat ouder- en familierelaties de niche is waar ik mijn oorspronkelijke intentie volledig in kwijt kan. Naast de nodige juridische kennis heb ik als Register Familiemediator en Register Scheidingsadviseur (ADR Register) bovendien kennis van de financiële en psychologische aspecten van een scheiding. 

Mijn energie stroomt wanneer ik mijn kennis en kunde kan inzetten om jullie familie te helpen de scheiding te navigeren

Het is mijn kracht om ingewikkelde materie op een simpele manier uit te leggen. Om rust en structuur te creëren waardoor dingen voor jullie op hun plek vallen. Om jullie bruikbare tools te geven om uit elkaar te gaan als partners en samen door te gaan als ouders.
Jullie scheiding kan zo harmonieus en constructief verlopen.

Ik begeleid, informeer en adviseer zodat jullie beslissingen kunnen nemen die werken voor jullie en jullie kinderen

Ik denk van nature in kansen en mogelijkheden, zodat ik risico’s op een creatieve manier kan mitigeren. Daarnaast heb ik een analytische en strategische kijk. Ik kan zowel mensen als situaties pijlsnel analyseren, overzien en ook doorzien.

Wat mij onderscheidt is dat ik als geen ander een sfeer creëer waarin mensen zich gezien en gehoord voelen. 


Kennis en expertise delen op een creatieve, brede en laagdrempelige manier


Naast Scheidingspraktijk Kintsugi is Machteld tevens actief als bestuurslid van stichting De Magietuin. Deze stichting creëert muzikale audioproducties voor kinderen, waarbij de nadruk ligt op het bevorderen van de fantasie, creativiteit, veerkracht en de zelfwaarde van het kind. 
Ook is zij als vrijwilliger verbonden aan Ouders Lokaal. Machteld geeft voor Ouders Lokaal live en online workshops op het gebied van ouderschap en scheiding.

Neem contact met ons op

Voor vragen of nadere informatie stuur je
een e-mail naar hello@scheidingspraktijk-kintsugi.nl of
vul je het onderstaande contactformulier in.
Wij reageren doorgaans binnen 24 uur.

Chat openen
1
Scan de code
Hi 👋
Hoe kan ik je helpen?