Testimonials

"Wij vertrouwden op Machteld's kennis. Ze wist snel overzicht te geven en heeft ons goed begeleid, dat heeft ons erg geholpen."

M. de J. uit Bilthoven

"Fijn dat we via via Scheidingspraktijk Kintsugi hebben gevonden en dat onze scheiding professioneel en ook menselijk is begeleid. Het was af en toe echt lastig en emotioneel, maar wij zijn trots dat we de scheiding goed hebben gedaan voor onze kinderen."

L.S. uit Vleuten

"Machteld heeft veel kennis en is duidelijk. Het traject verliep daardoor goed. Bij tijd en wijlen was het lastig en confronterend. Maar overall zijn we overal goed en snel uitgekomen. Ik kan Scheidingspraktijk Kintsugi iedereen aanraden die gaat scheiden."

Annemieke O. uit Abcoude

Alles werd duidelijk uitgelegd en wij voelden ons begrepen. Uitstekende begeleiding, ondanks dat het een lastig traject was voor ons."

E. K.

"Zonder Machteld waren wij zeker weten in een vechtscheiding beland, maar dankzij haar hebben wij het toch nog goed kunnen regelen voor onze kinderen en onszelf. Het was moeilijk voor ons maar we zijn zo trots dat we goed uit elkaar gegaan zijn!"

D. uit Zeist

"Wij zijn al ruimte tijd geleden gescheiden via een andere mediator, maar sommige punten uit het ouderschapsplan liepen in de praktijk gewoon niet goed. Wij hebben een gesprek gehad met Machteld en zij wist meteen de pijnpunten eruit te halen en heeft ons goede en handige adviezen en tips gegeven die ons echt helpen. Het gaat nu een stuk beter."

R. van Z. uit Utrecht

Chat openen
1
Scan de code
Hi 👋
Hoe kan ik je helpen?